Ervaring Meisje van 18 jaar

Ik ben toen ik bijna 2 was hard van een bed op mijn hoofd gevallen. Ik was altijd een heel sociaal en opgewekt kind en was bijna altijd aan het lachen. Maar Toen ik ongeveer 10 was begon ik klachten te ontwikkelen rondom stemming en angsten. later kwamen hier ook nog eetproblemen bij. Toen ik 15 was, was er van dat vrolijke kind niks meer te zien en ging ik al een paar jaar met een zware depressie en grote angsten door het leven, daardoor waren sociale contacten ook erg moeilijk geworden. Hoe langer de problemen er waren hoe meer ze leken te verergeren. Toen ik uiteindelijk aan de bel had getrokken kwam ik in de reguliere zorg terecht. Hier werd ik als autistisch bestempeld door alle angsten en blokkades die ik bij me droeg waardoor het sociale me niet meer zo makkelijk af ging als vroeger. Er werden allemaal verschillende behandel methodes geprobeerd maar ik daalde alleen maar sneller af. In het diepste crisis punt waarin ik niet meer in staat was om naar school te gaan zijn we van de reguliere zorg naar Braincare over gestapt. Hier bleek er een behoorlijke verstoring in mijn brein te zitten door een niet aangeboren hersenletsel. Met behulp van de brein trainingen is deze verstoring inmiddels weg en kan ik weer positief door het leven. Ik ben nu volop bezig met mijn passie en geef regelmatig les. Het vrolijke sociale kind wat ik ooit was komt eindelijk weer een beetje naar boven.

Terug naar overzicht